Puskás Aréna megnyitó

2019. november 15.
2019. november 15-én megnyitott az új nemzeti stadion, a Puskás Aréna. Kevesebb, mint ezer nap alatt épült fel, napi 1500 fő megfeszített munkájának köszönhetően. Mindenben a legmodernebb, de közben megőrizte a Népstadion emlékét is. Több lesz labdarúgó-mérkőzések helyszínénél, koncerteknek, rendezvényeknek, kulturális eseményeknek is otthont ad majd.

Telt ház előtt avatták fel és mi is részt vettünk a nyitó ünnepségen, több mint 200 hostessel képviseltük cégünket. A 67 ezer szurkoló már a jegykezelésnél és tömegirányításnál is találkozhatott csapatunk tagjaival. A stadion mindkét VIP részén és a Skybox szinten is mi gondoskodtunk a vendégek zavartalan szórakozásáról. A kerengőn pedig különböző aktivitásokkal vártuk a hazai szurkolókat.

A megnyitó után sem kell attól tartanunk, hogy csak a következő válogatott meccsen térhetünk vissza az Arénába. Az épület különböző rendezvénytereinek köszönhetően rengeteg esemény kerül megrendezésre a magyar futball szentélyében és a hostess szolgáltatás kizárólagos ellátója az Apple PS Hostess ügynökség.